Selectietrainingen JO19 & JO17 spelers

Talentvolle spelers uit 2005 t/m 2008 zijn welkom op twee selectietrainingen.

vv ASW zet het project “Mee naar de top” op.

Via dit inschrijfformulier kun je jezelf aanmelden voor twee gratis selectietrainingen. Wat houdt het in?

Voetbalvereniging ASW heeft ambitie. Zij willen met JO19 en JO17 richting Divisie voetbal. Daarom organiseren wij voor ASW selectietrainingen.

Spelers uit geboortejaar 2005 t/m 2008 zijn welkom om twee keer gratis en vrijblijvend te voetballen. Technisch Coördinator Bovenbouw ASW – Erwin Zalm over het initiatief: “Levi, als trainer van ADO Den Haag JO18 en Leen, als hoofdtrainer van Barendrecht zijn als geen ander in staat om te oordelen of spelers de vaardigheden hebben om onderdeel te worden van het project dat we bij ASW gestart zijn. We kiezen daarom bewust om hen de selectietrainingen te laten verzorgen.”

De trainingen vinden plaats op vrijdag 19 mei om 18.30 uur en woensdag 24 mei om 16.00 uur. De trainingen zijn gratis en vrijblijvend. Voor of na de training zul je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die ASW en/of LS Voetbalacademie te bieden heeft.

Over onze academie:
Onze academie heeft als doel om jeugdspelers van alle leeftijden uit Waddinxveen en omstreken te ontwikkelen. Toen wij zelf de leeftijd hadden van JO19 en JO17 spelers waren wij actief bij respectievelijk ADO Den Haag, FC Utrecht en Excelsior. We ontwikkelde ons van spelers naar de trainers die wij nu zijn en zetten onze ervaring in om jeugdvoetballers beter te maken.

Meld je aan via het aanmeldformulier. Je ontvangt per mail een bevestiging als je bent uitgenodigd. Houd rekening met beperkte ruimte.

Meer nieuws & updates